Taiati painea in patrate mici (o felie in 4). Puteti folosi toasturi (paine deja taiata in patrate mici). Frecati untul cu un pic de sare pana devine cremos. Taiati ardeiul marunt, iar rosia in felii subtiri. Frecati branza cu marar. Luam cate putin din unt si-l amestecam cu diferite legume: o parte il frecam cu ridiche rasa, alta parte cu boia si adaugam ardeiul gras, alta parte cu jambonul taiat marunt marunt. Ungem patratele de paine cu diferitele amestecuri realizate mai sus. Pt culoare putem taia deasupra salata fidelute sau patrunjel marunt.

Taiati painea in patrate mici (o felie in 4). Puteti folosi toasturi (paine deja taiata in patrate mici). Frecati untul cu un pic de sare pana devine cremos. Taiati ardeiul marunt, iar rosia in felii subtiri. Frecati branza cu marar. Luam cate putin din unt si-l amestecam cu diferite legume: o parte il frecam cu ridiche rasa, alta parte cu boia si adaugam ardeiul gras, alta parte cu jambonul taiat marunt marunt. Ungem patratele de paine cu diferitele amestecuri realizate mai sus. Pt culoare putem taia deasupra salata fidelute sau patrunjel marunt.

Se pot servi alaturi de un ceai fierbinte bine indulcit! Pofta buna! !