Cu 4 zile in urma, eu si sotia mea, am mers sa vizitam Targu-Jiu, deoarece nu am mai fost in acest oras de mult timp, iar curiozitatea de a revedea principalele obiective turistice ne-a facut sa pornim masina si sa ajungem cat mai repede acolo. Bineinteles cu o zi inainte ne-am pregatit de aceasta calatorie, iar a doua zi de dimineata am plecat spre Targu-Jiu.

Noi ne-am propus sa stam 2 zile, iar de aceea ne-am gandit sa ne cazam la un hotel, insa cum am ajuns in Targu-Jiu, am mers sa revizitam principalele obiective turistice, precum „Poarta Sarutului”, „Masa Tacerii”, dar si „Coloana Infinitului”, toate acestea realizate de catre sculptorul roman Constantin Brancusi.

Ne-am mai plimbat pe langa raul Jiu, facandu-se seara, am intrebat un localnic de un hotel la un pret accesibil, primind un raspuns ca este Hotelul Gorj (3 stele) cu diferite dotari si facilitati la un pret foarte bun, primind si adresa acestuia.

Am ajuns la Hotel Gorj, iar prima impresie a fost una buna, exact din afara hotelului, fatada fiind una placuta, iar cand am intrat inauntru am fost primiti foarte amabil de catre cei din personalul hotelului, indrumandu-ne spre receptie, acolo fiind o domnisoara foarte draguta care ne-a intrebat cu ce ne poate ajuta, spunandu-I ca dorim o camera cu pat dublu pentru acea noapte. Am primit un raspuns pozitiv ca mai au 2 camere libere, iar pretul pentru una este de 120 lei. Eu si sotia mea am fost de acord si am platit acea camera, chiar dinainte s-o vedem, pentru ca eram foarte extenuati si simteam nevoia sa stam pe un pat.

Cei din personalul hotelului ne-au indrumat spre camera rezervata, fiind foarte amabili, carandu-ne bagajele, iar impresia mea dar si a sotiei mele asupra camerei era una super. Camera era foarte spatioasa, curata dar si cu un aspect placut, exact pe placul nostru.

Acest hotel include cazinou si restaurant si ofera, de asemenea, internet wireless gratuit, dar si parcare privata gratuita, iar pentru noi aceasta facilitate a fost una folositoare pentru ca noi am calatorit in Targu-Jiu cu masina personala si nu aveam locuri libere de parcare pe langa acest hotel.

Am avut parte de o camera cu televizor cu ecran plat, avand canalele prin cablu, iar baia proprie avea cada cu hidromasaj, precum si articole de toaleta gratuite si uscator de par.

Vederea catre oras este una exceptionala de aceea va recomand sa incercati acest hotel, pentru ca eu, dar si sotia mea ne declaram multumiti, ne-am odihnit excelent, mai bine ca acasa, iar a doua zi de dimineata devreme ne-am continuat vizita in frumosul oras Targu-Jiu.

Voi ce experienta ati avut la acest hotel?