Spalam pulpele, eu le-am si parlit putin la flacara sa se duca puful de pe ele, le-am condimentat cu o jumatate de ora inainte. Neavand un vas emailat cu capac pe care sa il pot baga la cuptor, eu am incercat pulpele sa le fac in vas Jena. Am pus intr-un vas cam trei sferturi cu apa, am pus capacul invers pe vas, am asezat pulpele condimentate in capac, am stropit cu ulei si le-am lasat cca 45 minute in cuptor intorcandu-le doar o data pe partea cealalta.

Spalam pulpele, eu le-am si parlit putin la flacara sa se duca puful de pe ele, le-am condimentat cu o jumatate de ora inainte. Neavand un vas emailat cu capac pe care sa il pot baga la cuptor, eu am incercat pulpele sa le fac in vas Jena. Am pus intr-un vas cam trei sferturi cu apa, am pus capacul invers pe vas, am asezat pulpele condimentate in capac, am stropit cu ulei si le-am lasat cca 45 minute in cuptor intorcandu-le doar o data pe partea cealalta. S-au rumenit atat de frumos si carnea pur si simplu se topeste in gura, . . . le-am servit cu piure de cartofi si salata de sezon. Pofta buna!