Intai preparam sosul astfel: rosiile taiate bucati si celelalte ingrediente le punem in blender si formam o pasta omogena pe care apoi o fierbem la foc mic pana ce se ingroasa. Din ingredientele de mai sus facem un aluat cu o consistenta elastica pe care il lasam sa creasca putin. Dupa ce a crescut rupem o bucata de aluat pe care il intindem in tava (nu inainte de a-l unge cu putin ulei) intr-un strat de 0, 5 cm. Eu l-am pus pe hartie de copt. Peste el punem cateva linguri de sos si uniformizam apoi cascaval razuit dupa care ciupercile proaspete taiate si calite in putin ulei de masline, pieptul de pui la gratar taiat cubulete, rondele de ardei gras si masline, iarasi putin cascaval ras si cateva linguri de sos. Tava astfel pregatita se tine la cuptor cam 15-20 min la foc potrivitIntai preparam sosul astfel: rosiile taiate bucati si celelalte ingrediente le punem in blender si formam o pasta omogena pe care apoi o fierbem la foc mic pana ce se ingroasa. Din ingredientele de mai sus facem un aluat cu o consistenta elastica pe care il lasam sa creasca putin. Dupa ce a crescut rupem o bucata de aluat pe care il intindem in tava (nu inainte de a-l unge cu putin ulei) intr-un strat de 0, 5 cm. Eu l-am pus pe hartie de copt. Peste el punem cateva linguri de sos si uniformizam apoi cascaval razuit dupa care ciupercile proaspete taiate si calite in putin ulei de masline, pieptul de pui la gratar taiat cubulete, rondele de ardei gras si masline, iarasi putin cascaval ras si cateva linguri de sos. Tava astfel pregatita se tine la cuptor cam 15-20 min la foc potrivit