In zilele acestea continui in fiecare zi sa joc tenis de camp, deoarece este un hobby si vreau sa am un stil de viata sanatos, dar din pacate nu mai am nici-o minge, pentru ca anterioarele le-am pierdut.

De aceea, am mers la un magazin cu articole sportive pentru a cumpara un set de mingi, de care sa fie de calitate, plus sa fie de la un brand de care am auzit la un pret ok. Am cumparat un set de mingi de la brand-ul Head, de care stim cu totii sau cel putin cunoscatorii ai tenisului ca acest brand ofera o calitate foarte buna lucrurilor pe care acestia le vand. Pretul a fost de 38 lei pentru un set de 4 mingi, fiind de asemenea, de acord cu achizitionarea acestui set.

Dupa parerea mea, aceste mingi sunt de o calitate excelenta, deoarece lovesc mult mai bine mingea in timpul unui meci de tenis si dispune de tehnologia Encore pentru rezistenta mai buna, dar si de tehnologia SmartOptik care o face mai vizibila pe orice suprafata de joc, de aceea vad mult mai bine mingea in timpul cand adversarul serveste cu putere.

Aceasta minge ofera o combinatie perfecta intre rotatie si control, in sensul ca in timpul lovirii a mingii, aceasta are un efect mult mai bun in fata adversarului, ceea ce mi se pare super, pentru ca intervine si tehnica de „taiere”, punand-o langa fileu, ceea ce-i pune probleme adversarului.

Pot sa spun ca fiecare minge a setului Head sunt cel putin perfecte si pana acum nu am fost deloc dezamagit de la data achizitiei, iar in acelasi timp consider ca durata de folosinta o sa fie mare, mai ales ca eu frecventez zilnic la terenul de tenis.

Materialele folosite pentru facerea acestei mici sunt pasla si cauciuc, niste materiale super bune dupa parerea mea.

In concluzie, daca doriti sa cumparati niste mingi de tenis de care sa fiti multumit, asa cum sunt eu, va recomand setul de mingi Head ATP 4, care ofera o durata de folosinta mare, bucurandu-va de o performanta stralucitoare.

Voi ce parere aveti de acest set de mingi?