Tenisul pentru mine a devenit un hobby, de aceea m-am si apucat de el, in sensul ca joc cu diferiti oameni, deoarece in orasul nostru s-a facut un fel de parc sportiv, unde putem juca diferite sporturi pe terenurile amenajate, insa eu vin doar pentru a juca tenis, facand programare aproape in fiecare zi.

De aceea, am ales sa cumpar o racheta de tenis, care sa fie cat de cat buna, atat materialul din care e facuta, dar si s-o pot folosi pentru o performanta mai ridicata, pentru ca sincer, eu sunt o persoana foarte orgolioasa, mai ales la sport, iar de fiecare data doresc sa castig, fara sa pierd nici macar un meci.

Am gasit o paleta Wilson FEDERER PS RKT 25, cu un design dragut, inspirata de design-ul rachetelor Roger Federer, avand un aspect classic bicolor, negru si rosu, de aceea am si achizitionat-o la un prêt de 155 lei.

Sunt foarte multumit de ea, nu regret ca am cumparat-o, fiind foarte usoara de aproximativ 250 g, m-am acomodat repede cu ea si pot sa spun ca lovesc foarte bine mingea cu ea, castigand aproape toate meciurile jucate, ajungand sa fiu printre cei mai buni jucatori din acest parc sportiv.

Aceasta racheta de tenis este foarte adecvata pentru orice om care practica sportul acesta si consider ca oricine se va acomoda cu ea, asa cum m-am acomodat eu, culmea este ca eu sunt o persoana care allege un lucru si de parca nici acela nu e perfect, insa in exceptia acestei rachete de tenis.

Lovirea mingii este foarte usoara, nu prea necesita stres, din cauza greutatii pe care o are racheta, o calitate in plus fiind amortizarea vibratiilor.

Cel putin eu ma simt foarte bine cand o tin aceasta racheta in mana, perfecta pentru practicarea tenisului, intr-un spatiu amenajat.

Eu sa fiu sincer transpire foarte des, mai ales cand joc si pana la ultima picatura de energia, sportul acesta pentru mine, fiind mult mai mult decat un hobby, insa racheta nu-mi aluneca niciodata din mana in timpul jocului.

Materialul rachetei este din basalt, avand posibilitatea de racordaj, modelele corzilor fiind 16x19. Lungimea este de 63.5 cm, greutatea de 243 g, iar marimea capului este de 645 cm2.

Consider ca raportul dintre calitate-pret coincide foarte bine, in acelasi timp, dupa parerea mea, nu cred ca exista alta racheta de tenis si ieftina, dar si la fel de buna ca aceasta.

Voi ce parere aveti de aceasta racheta de tenis? Merita achizitionata?