Acum cateva zile am plecat cu masina la Galati pentru un eveniment destul de important, in final am ajuns cu bine, am fost prezenta la acel eveniment si chiar am mai avut timp sa vizitez orasul pana seara gandindu-ma sa raman o noapte, dormind la un hotel.

Se facuse seara si am cautat pe internet de pe telefon un hotel cat de cat ok la un pret accesibil si am gasit Hotelul Corneliuss, la aproximativ 800 metri de centru, pretul camerei fiind de 139 lei pe noapte. Am ajuns la destinatie si pot spune ca este un hotel cu un exterior impresionant, un design al fatadei foarte frumos. Am intrat inauntru si m-au primit foarte amabil niste oameni din personalul hotelului care m-au indrumat spre receptie, acolo stand o domnisoara draguta, spunandu-i ca vreau sa inchiriez camera la pretul de 139 lei, asa cum scria pe net, totul bine si frumos, am platit, iar domnii din personalul hotelului m-au indrumat spre camera, avand amabilitatea de a-mi cara bagajele.

Pot spune ca acea camera era foarte incapatoare, curata, cu un aspect placut. Camera era dotata cu un TV cu ecran plat, aer conditionat si dulap unde puteam sa-mi pun hainele sau diferite lucruri, iar pe langa acestea camera avea baie privata.

Nu am uitat sa-mi iau si laptop-ul pentru a privi serialul favorit, insa aveam nevoie de internet si am beneficiat de internet wireless gratuit al hotelului, avand o viteza excelenta.

Sincera sa fiu inainte sa ma pun la somn am vrut sa mananc ceva dulce, de aceea am mers la cel mai apropiat supermarket, mai exact la supermarket-ul „La doi pasi”, fiind la circa 100 metri, iar din cate am vazut piata centrala se afla la circa 300 metri de hotel.

Am dormit foarte bine in acea noapte, am avut parte de o liniste asa cum mi-am dorit si m-am simtit confortabil in pat. Dimineata am luat mic dejun la restaurantul hotelului si cred ca acest hotel merita toate cuvintele de lauda.

In concluzie, voi reveni si cu alta ocazie tot la acest hotel pentru ca merita si, de asemenea, va recomand si voua sa incercati acest hotel, pretul este chiar ok pentru serviciile oferite.

Voi ce parere aveti de acest hotel?