Se fierb ouale.

Se lasa la racit si apoi se decojesc.

Se taie pe lungime. Galbenusul se freaca bine cu pateul,maioneza si se adauga piper si mustar dupa gust.

E indicat sa folositi un mixer sau un robot pentru omogenizare. Se ia cu lingrita din compozitie si se pune in jumatatile de ou. Pe acestea le asezam pe platou pe care am intins un strat de 1 cm de maioneza cu deschizatura in jos. Din branza si margaria se face o compozitie din care formam bilute pentru capul puilor. Infingem o jumatate de scobitoare in biluta apoi in cealalalta jumatate in oul umplut. Punem ochisorii din piper si nasucul din morcov sau gogosar. Se pot face aripioare din patrunjel sau marar.

Se fierb ouale.

Se lasa la racit si apoi se decojesc.

Se taie pe lungime. Galbenusul se freaca bine cu pateul,maioneza si se adauga piper si mustar dupa gust.

E indicat sa folositi un mixer sau un robot pentru omogenizare. Se ia cu lingrita din compozitie si se pune in jumatatile de ou. Pe acestea le asezam pe platou pe care am intins un strat de 1 cm de maioneza cu deschizatura in jos. Din branza si margaria se face o compozitie din care formam bilute pentru capul puilor. Infingem o jumatate de scobitoare in biluta apoi in cealalalta jumatate in oul umplut. Punem ochisorii din piper si nasucul din morcov sau gogosar. Se pot face aripioare din patrunjel sau marar.