Se separa ouale. Albusurile se bat spuma, galbenusurile se freaca bine si se amesteca cu laptele in care o fost dizolvata drojdia, se incorporeaza cu albusul spuma, se adauga grisul si pesmetul si se lasa la odihnit 30 min. Apoi se adauga si celelalte ingrediente si se da forma dorita. Se prajesc in ulei si apoi se fierb in urmatorul sos: apa ulei condimente (oregano, patrunjel etc) usturoi cayena un ardei un morcov o ceapa bulion de ardei Se pune apa la fiert impreuna cu toate ingredientele ptr sos si cand aceasta fierbe se adauga carnaciori si se fierb cam 30 min.

Se separa ouale. Albusurile se bat spuma, galbenusurile se freaca bine si se amesteca cu laptele in care o fost dizolvata drojdia, se incorporeaza cu albusul spuma, se adauga grisul si pesmetul si se lasa la odihnit 30 min. Apoi se adauga si celelalte ingrediente si se da forma dorita. Se prajesc in ulei si apoi se fierb in urmatorul sos: apa ulei condimente (oregano, patrunjel etc) usturoi cayena un ardei un morcov o ceapa bulion de ardei Se pune apa la fiert impreuna cu toate ingredientele ptr sos si cand aceasta fierbe se adauga carnaciori si se fierb cam 30 min. Se pot servi langa pireu de cartofi si salata de varza...