Curatati cartofii de coaja si asa cruzi ii radeti, pe razatoarea cu gaurile mici. Cartofii vor lasa ceva apa, deci ii stoarceti bine cu mana. Ii puneti intr-un castron si peste ei adaugati restul de ingrediente, iaurtul, oul, branza rasa, usturoiul praf, pesmetul, sare, piper si faina la sfarsit. Amestecati totul, pana cand se omogenizeaza bine. Incalziti masina de waffle, puneti circa 2 linguri din compozitie, intindeti putin, coaceti pana cand se vad bine rumenite. Am uns forma doar cand am copt prima bucata. . . chiar daca este din teflon.

Curatati cartofii de coaja si asa cruzi ii radeti, pe razatoarea cu gaurile mici. Cartofii vor lasa ceva apa, deci ii stoarceti bine cu mana. Ii puneti intr-un castron si peste ei adaugati restul de ingrediente, iaurtul, oul, branza rasa, usturoiul praf, pesmetul, sare, piper si faina la sfarsit. Amestecati totul, pana cand se omogenizeaza bine. Incalziti masina de waffle, puneti circa 2 linguri din compozitie, intindeti putin, coaceti pana cand se vad bine rumenite. Am uns forma doar cand am copt prima bucata. . . chiar daca este din teflon. Mi-au iesit 10 bucati cu diametru circa 8 cm. La suprafata ies putin crocante, iar inauntru mai moi. *Le-am mancat simple, cu mezeluri (sunca cruda) si ton. Puteti incerca sa puneti deasupra si un sos de rosii cu oregano. . . mai dens... asa cum a facut baiatul meu. Sunt bune si cu branza, in special cea cremoasa.