Saptamana trecuta am mers la cel mai aproapiat magazin de electronice pentru a cumpara un sistem Home Cinema, deoarece nu am avut si aveam nevoie, mai ales pentru ca vizionez de foarte multe ori si doresc calitatea necezara ca si cum as fi la un cinematograf.

Dintre toate cele expuse acolo, am gasit un sistem Home Cinema 5.1 Sony BDVN9200WB cu un design excelent, care schimba considerabil aspectul camerei, deoarece acestea par foarte moderne, alaturi de televizorul meu Smart TV. Acestea erau la reducere, pretul fiind de 2700 lei, ceea ce mi se pare ok, ulterior l-am achizitionat, anasamblandu-l mai tarziu acasa pe langa televizor.

Sistemul este de tip 5.1 si are o putere toatala de 1200 W, iar ca medii de redare sunt urmatoarele: CD, DVD, Blu-ray 3D si Blu-ray Disc.

Sunetul acestui sistem este exceptional, beneficiind de tuner radio, RDS si 20 canale radio presetate.

Conectivitatea cu acest sistem Home Cinema se face prin diferite tipuri:
- prin porturi: USB, Audio optic in, dar si HDMI
- WEB: Wireless, LAN
- altele: Bluetooth, NFC

Cuprinde functii precum 3D si DLNA, iar caracteristile speciale sunt: Bravia Sync, HDMI CEC, Convertor 4K, Xtross Media Bar, Amplificator digital S-Master, Maracast si BD-Live.

Pana acum sunt foarte multumit de acest sistem Home Cinema, se asorteaza foarte bine cu televizorul, deoarece amandoua sunt de culoare neagra, revenind la subiect, Home Cinema-ul este foarte bun si la calitatea pe care acesta il are, in sensul ca, de cand l-am achizitionat ma simt exact ca la cinematograf, calitatea audio, dar si cea video nu pot fi descrise in cuvinte, in sens pozitiv, de aceea am renuntat sa merg la cinematograf, vazand filmele dorite acasa, chemand prieteni, vecini, simtindu-ne excelent.

Partea proasta, insa nu pentru sistem este ca noaptea, de cele mai multe ori, doresc sa vad un film, iar daca dau putin mai tare, se aude in tot blocul, pentru ca sunt multe boxe, chiar si cele mici ofera un sunet foarte tare, de aceea trebuie sa sincronizez la nivelul unui volum mult mai mic, insa nu ma deranjeaza.

In concluzie, daca doriti sa cumparati un sistem Home Cinema foarte bun, eu va recomand sistemul Home Cinema 5.1 Sony BDVN9200WB, pentru ca eu ma declar foarte multumit de el, iar pana acum nu am avut parte de surprize neplacute. Sufrageria mea are un alt aspect, dar nici nu mai trebuie sa cheltui bani sa vizionez un film la cinematograf, deoarece am tot ce-mi trebuie acasa. Pretul mi se pare foarte ok, deoarece raportul din acesta si calitatea coincid.

Voi ce parere aveti de acest sistem Home Cinema?