Se pun ouale si uleiul intr-un castron si se amesteca cu faina (pusa treptat) pana ce devine un aluat tare care atunci cand il apasam cu degetul revine la forma initiala (se poate framanta si direct pe masa). Se lasa 20 min apoi se intinde o foaie de 1mm grosime. Foaia se pudreaza cu faina, se ruleaza si se taie in functie de grosimea dorita. Se lasa la uscat 10-20 minSe pun ouale si uleiul intr-un castron si se amesteca cu faina (pusa treptat) pana ce devine un aluat tare care atunci cand il apasam cu degetul revine la forma initiala (se poate framanta si direct pe masa). Se lasa 20 min apoi se intinde o foaie de 1mm grosime. Foaia se pudreaza cu faina, se ruleaza si se taie in functie de grosimea dorita. Se lasa la uscat 10-20 minSe pot folosi la supe sau la paste cu diverse sosuri. Timp de fierbere sub 5 min (in apa colocotita).