Visinele din compot se scurg, sucul lor nu se arunca, se pastreaza pentru ca il vom folosi in loc de apa. Intr-o cratita se pune uleiul cu faina, se amesteca pe foc putin, apoi se adauga visinele. Se amesteca bine toate, apoi se adauga sucul de la visine si se lasa la fiert. Daca mai este cazul (sosul este prea gros), se mai poate adauga putina apa. Se drege de zahar si sare. Se fierbe cinci minute, dupa care se serveste langa carne fiarta sau friptura cu o garnitura de cartofi pireuVisinele din compot se scurg, sucul lor nu se arunca, se pastreaza pentru ca il vom folosi in loc de apa. Intr-o cratita se pune uleiul cu faina, se amesteca pe foc putin, apoi se adauga visinele. Se amesteca bine toate, apoi se adauga sucul de la visine si se lasa la fiert. Daca mai este cazul (sosul este prea gros), se mai poate adauga putina apa. Se drege de zahar si sare. Se fierbe cinci minute, dupa care se serveste langa carne fiarta sau friptura cu o garnitura de cartofi pireu