Carnea se taie feli subtiri ca pentru snitel si se bate cu ciocanul de snitel, dupa care se condimenteaza. Se lasa carnea la frigider, cateva minute pana ce preparam compozitia pentru crusta. Cartofii se rad, se scurd bine in mana si se amesteca cu faina si ouale. Dupa ce am obtinut o compozitie legata bine, se ia fiecare bucata de carne si se acopera cu aceasta compozitie (se va insista putin). Intr-o cratita se pune ulei, iar cand acesta se incinge, se pun bucatile de carne si se prajesc aproximativ 15 minute la foc potrivit.

Carnea se taie feli subtiri ca pentru snitel si se bate cu ciocanul de snitel, dupa care se condimenteaza. Se lasa carnea la frigider, cateva minute pana ce preparam compozitia pentru crusta. Cartofii se rad, se scurd bine in mana si se amesteca cu faina si ouale. Dupa ce am obtinut o compozitie legata bine, se ia fiecare bucata de carne si se acopera cu aceasta compozitie (se va insista putin). Intr-o cratita se pune ulei, iar cand acesta se incinge, se pun bucatile de carne si se prajesc aproximativ 15 minute la foc potrivit. Se serveste cu garnitura la alegere. Pofta buna! ! !