Taiati in rondele ceapa curatata, desfaceti cu grija inelele de ceapa din rondele si indepartati foita care se afla intre ele (operatiune obligatorie!). Puneti-le apoi in lapte sau apa rece, 30 min. Bateti usor oule si omogenizati cu laptele (optional) Intr-un bol combinati toate ingredientele solide, amestecand pana cand pudra obtinuta este omogena. Luati inelele scurse, unul cate unul si treceti-le mai intai prin ou, pe urma prin amestecul cu faina si condimente, iar prin ou si din nou prin faina si tot asa, repetand de mai multe ori. Inelele de ceapa astfel pregatite puneti-le pe rand la prajit, in ulei incins, intorcandu-le, pana se rumenesc frumos. Scoateti-le pe servetele absorbante si presarati-le imediat cu parmezan ras. Serviti-le calde: simple, ca garnitura sau cu sos.

Taiati in rondele ceapa curatata, desfaceti cu grija inelele de ceapa din rondele si indepartati foita care se afla intre ele (operatiune obligatorie!). Puneti-le apoi in lapte sau apa rece, 30 min. Bateti usor oule si omogenizati cu laptele (optional) Intr-un bol combinati toate ingredientele solide, amestecand pana cand pudra obtinuta este omogena. Luati inelele scurse, unul cate unul si treceti-le mai intai prin ou, pe urma prin amestecul cu faina si condimente, iar prin ou si din nou prin faina si tot asa, repetand de mai multe ori. Inelele de ceapa astfel pregatite puneti-le pe rand la prajit, in ulei incins, intorcandu-le, pana se rumenesc frumos. Scoateti-le pe servetele absorbante si presarati-le imediat cu parmezan ras. Serviti-le calde: simple, ca garnitura sau cu sos.