Mic dejun Duminical, cand timpul nu e numarat si cand, poate, cineva ti-l aduce la pat... Acel cineva, persoana importanta - nu spui cine! - trebuie sa taie 3-4 felii de rosie, una de svaiter, un inel de mar si sa purceada in felul urmator: Picura un putintel ulei intr-o tigaie, pune feliile de rosie, rade deasupra lor mar - din cotorul ce ramane dupa decuparea inelului, potriveste frumos bucata de svaiter, cocoteaza in varf inelul de mar si-l umple cu un galbenus de ou. Pune piper pe galbenus si boia dulce imprejur. Capac peste tigaie si foc sub ea, pana cand svaiterul se inmoaie. Preferabil ca galbenusul sa ramana cleios (daca nu chiar crud... )Mic dejun Duminical, cand timpul nu e numarat si cand, poate, cineva ti-l aduce la pat... Acel cineva, persoana importanta - nu spui cine! - trebuie sa taie 3-4 felii de rosie, una de svaiter, un inel de mar si sa purceada in felul urmator: Picura un putintel ulei intr-o tigaie, pune feliile de rosie, rade deasupra lor mar - din cotorul ce ramane dupa decuparea inelului, potriveste frumos bucata de svaiter, cocoteaza in varf inelul de mar si-l umple cu un galbenus de ou. Pune piper pe galbenus si boia dulce imprejur. Capac peste tigaie si foc sub ea, pana cand svaiterul se inmoaie. Preferabil ca galbenusul sa ramana cleios (daca nu chiar crud... )