Detalii Ciuperci cu Sos Alb si Oua Moi
Caliti ciupercile feliate in 1/2 cantitate de unt incins pana se inmoaie si sunt facute. Separat, caliti faina in restul de unt incins, stingeti cu lapte si fierbeti aproximativ 10 min, la foc mic, amestecand continuu. In sosul legat adaugati ciupercile si dupa cateva clocote condimentati cu sare, piper, zeama de lamaie (sare de lamaie), dupa gust si fierbeti in continuare, amestecand, inca 5 min. Intre timp, fierbeti in apa cu sare oua moi, apoi curatati-le de coaja. Asezati-le intregi pe un platou sau cel mai bine pe farfurii individuale, rasturnati peste ele sau puneti alaturi, sosul cu ciuperci fierbinte si ornati cu frunze de patrunjel, tocate marunt. Serviti imediat. Pofta buna!Caliti ciupercile feliate in 1/2 cantitate de unt incins pana se inmoaie si sunt facute. Separat, caliti faina in restul de unt incins, stingeti cu lapte si fierbeti aproximativ 10 min, la foc mic, amestecand continuu. In sosul legat adaugati ciupercile si dupa cateva clocote condimentati cu sare, piper, zeama de lamaie (sare de lamaie), dupa gust si fierbeti in continuare, amestecand, inca 5 min. Intre timp, fierbeti in apa cu sare oua moi, apoi curatati-le de coaja. Asezati-le intregi pe un platou sau cel mai bine pe farfurii individuale, rasturnati peste ele sau puneti alaturi, sosul cu ciuperci fierbinte si ornati cu frunze de patrunjel, tocate marunt. Serviti imediat. Pofta buna!