Se amesteca ingredientele,bine cu mixerul,in ordinea urmatoare:ouale cu zaharul(pana se topeste bine zaharul),apoi uleiul,vanilia,coaja de lamaie iar la sfarsit faina. Dupa fiecare ingredient care se adauga,se bate bine cu mixerul, circa 5 minute la viteza medie. Cand toate ingredientele au fost incorporate,compozitia finala v-a rezulta destul de moale. Se ia cu lingurita din compozitie si se pun gramajoare cu distanta intre ele(circa 5 cm.), intr-o tava captusita cu hartie pentru cuptor. Daca nu avem hartie,se poate unge tava cu unt. Deasupra punem o bucata de nuca, apoi se pun in cuptorul incalzit(la mijloc) la foc potrivit. Cand sunt gata, se lasa putin sa se raceasca, se pudreaza caldute. Putem sa le facem si lipite intre ele cu crema de ciocolata dar numai punem nuca deasupra si fara sa le pudram. Din aceasta compozitie mi-au rezultat 35 fursecuri de marime mijlocie.

Se amesteca ingredientele,bine cu mixerul,in ordinea urmatoare:ouale cu zaharul(pana se topeste bine zaharul),apoi uleiul,vanilia,coaja de lamaie iar la sfarsit faina. Dupa fiecare ingredient care se adauga,se bate bine cu mixerul, circa 5 minute la viteza medie. Cand toate ingredientele au fost incorporate,compozitia finala v-a rezulta destul de moale. Se ia cu lingurita din compozitie si se pun gramajoare cu distanta intre ele(circa 5 cm.), intr-o tava captusita cu hartie pentru cuptor. Daca nu avem hartie,se poate unge tava cu unt. Deasupra punem o bucata de nuca, apoi se pun in cuptorul incalzit(la mijloc) la foc potrivit. Cand sunt gata, se lasa putin sa se raceasca, se pudreaza caldute. Putem sa le facem si lipite intre ele cu crema de ciocolata dar numai punem nuca deasupra si fara sa le pudram. Din aceasta compozitie mi-au rezultat 35 fursecuri de marime mijlocie. In loc de nuca, deasupra se poate pune rahat sau o visina di dulceata. Aceste fursecuri raman moi si dupa cateva zile,daca le conservam acoperite.