1. Un muschi de vitel sau porc se desface cu cutitul si se bate pana se obtine o foaie. Se taie dreptungiular. 2. Resturile care raman din foaie se toaca in blender si se amesteca cu 1 ou, 1 felie paine inmuiata in lapte, sare si condimentele preferate, 1 catel de usturoi eventual se adauga verdeata tocata. 3. Se firebe fasolea si morcovul care se taie bucati, respectiv bastonase. 4. Foaia de carne se unge cu mustar (aici mustar boabe), se aseaza un pat din compozitia de carne tocata, apoi legumele iar in mijloc o bucata de cabanos sau carnat de Cluj. 5. Se ruleaza foaia de carne se leaga cu ata si, pentru mai multa siguranta se impacheteaza in folie de aluminiu. 6. Se aseaza intr-o tava cu apa (pana la jumatatea foii), se da la cuptor cam 1h-1 1/2h. Daca este necesar, se completeaza cu apa in tava. 7. Se lasa sa se raceasca in folie. 8. Dupa ce se raceste se impacheteaza in foaie de foietaj (400gr), se unge cu 1 lingura de smantana apoi se da la cuptor (preincalzit) pana se rumeneste frumos aluatul. Rulada cu carne de curcan: Se procedeaza exact in acealasi mod ca pentru prima rulada; diferenta o constituie umplutura: branza topita, castraveti acri in otet, morcov fiert sau gogosar in otet. P.

S. Nu exista fotografii de la impachetarea in aluat...imi cer scuze.1. Un muschi de vitel sau porc se desface cu cutitul si se bate pana se obtine o foaie. Se taie dreptungiular. 2. Resturile care raman din foaie se toaca in blender si se amesteca cu 1 ou, 1 felie paine inmuiata in lapte, sare si condimentele preferate, 1 catel de usturoi eventual se adauga verdeata tocata. 3. Se firebe fasolea si morcovul care se taie bucati, respectiv bastonase. 4. Foaia de carne se unge cu mustar (aici mustar boabe), se aseaza un pat din compozitia de carne tocata, apoi legumele iar in mijloc o bucata de cabanos sau carnat de Cluj. 5. Se ruleaza foaia de carne se leaga cu ata si, pentru mai multa siguranta se impacheteaza in folie de aluminiu. 6. Se aseaza intr-o tava cu apa (pana la jumatatea foii), se da la cuptor cam 1h-1 1/2h. Daca este necesar, se completeaza cu apa in tava. 7. Se lasa sa se raceasca in folie. 8. Dupa ce se raceste se impacheteaza in foaie de foietaj (400gr), se unge cu 1 lingura de smantana apoi se da la cuptor (preincalzit) pana se rumeneste frumos aluatul. Rulada cu carne de curcan: Se procedeaza exact in acealasi mod ca pentru prima rulada; diferenta o constituie umplutura: branza topita, castraveti acri in otet, morcov fiert sau gogosar in otet. P.

S. Nu exista fotografii de la impachetarea in aluat...imi cer scuze.

Dupa ce se raceste foarte bine se taie felii si se aseaza pe platou acoperit cu verdeata.