Se spala gogosarii, se taie un capac pt a scoate codita si se scot samburii. Am calit ceapa, am pus peste ea boiaua, orezul, amestecand mereu, apoi pasta de rosii. Nu am pus piper, caci gogosarii au fost picanti. Am pus acest amestec peste carne, am pus oul sare si 2 linguri de condiment pt. sarmale. Am umplut gogosarii si i-am pus fiecaruia cate o felie subtire de rosie deasupra. Peste ei am pus apa, 2 linguri de ulei si o lingurita de vegeta. I-am pus la cuptor pana cand a scazut apa. Nu le-am facut sos.

Se spala gogosarii, se taie un capac pt a scoate codita si se scot samburii. Am calit ceapa, am pus peste ea boiaua, orezul, amestecand mereu, apoi pasta de rosii. Nu am pus piper, caci gogosarii au fost picanti. Am pus acest amestec peste carne, am pus oul sare si 2 linguri de condiment pt. sarmale. Am umplut gogosarii si i-am pus fiecaruia cate o felie subtire de rosie deasupra. Peste ei am pus apa, 2 linguri de ulei si o lingurita de vegeta. I-am pus la cuptor pana cand a scazut apa. Nu le-am facut sos. Se mananca cu smantana.