Amestecati intr-un bol mai inalt sosul de soia, otetul, piperul macinat, frunzele de dafin si 4 catei de usturoi, taiati feliute subtiri. Adaugati ficateii de pui in marinada, invartiti-i bine, avand grija sa fie acoperiti complet cu sos. Dati bolul acoperit, la frigider, pentru cel putin 1 ora, dar cel mai bine, de seara pana dimineata. Caliti usturoiul ramas, taiat feliute, in uleiul incins, doar cat sa-ti lase aroma si adaugati ficateii cu marinada cu tot. Aduceti la punctual de fierbere, acoperiti si inabusiti la foc mic 15 min, amestecand ocazional. Luati capacul si lasati la foc mare sa se rumeneasca ficateii. Serviti-i calzi cu garnitura de orez sau cartofi (prajiti), langa o salata de sezon sau muratura.

Amestecati intr-un bol mai inalt sosul de soia, otetul, piperul macinat, frunzele de dafin si 4 catei de usturoi, taiati feliute subtiri. Adaugati ficateii de pui in marinada, invartiti-i bine, avand grija sa fie acoperiti complet cu sos. Dati bolul acoperit, la frigider, pentru cel putin 1 ora, dar cel mai bine, de seara pana dimineata. Caliti usturoiul ramas, taiat feliute, in uleiul incins, doar cat sa-ti lase aroma si adaugati ficateii cu marinada cu tot. Aduceti la punctual de fierbere, acoperiti si inabusiti la foc mic 15 min, amestecand ocazional. Luati capacul si lasati la foc mare sa se rumeneasca ficateii. Serviti-i calzi cu garnitura de orez sau cartofi (prajiti), langa o salata de sezon sau muratura. Merg bine insotiti de o bere sau un vin.