Vaslui e un oras unde am copilarit, insa a trebuit sa ma mut in alt oras, iar in ultimii ani nu am mai fost aici, de aceea i-am propus sotiei mele sa revizitam acest oras pentru doua zile, iar pentru o noapte sa ne cazam.

Am plecat in drum spre Vaslui, iar acolo am fost placut surprins, dar si sotia mea, de cat de mult s-a schimbat Vaslui-ul in ultimii ani, pentru ca in trecut cand petreceam mult timp aici, nu era chiar asa frumos precum acum.

Toata ziua ne-am plimbat prin oras, sa revizitam diferitele obiective turistice, iar mai tarziu, am inteserat chiar in piata centrala din oras,trebuind sa ne cazam la un hotel. Am intrebat pe lumea din zona, primind un raspuns ca se afla in apropiere Hotelul Racova de 3 stele cu multe dotari si facilitati. Ajunsi la acel hotel, inca din exterior, dar si interiorul hotelului am avut un sentiment dragut, pentru ca ne-am dat seama ca este un hotel foarte dotat. Cum am intrat acolo am fost primiti foarte bineveniti de personalul hotelului, ajutandu-ne sa caram bagajele pana la receptie. Acolo se afla o domnisoara draguta care ne-a intrebat cu ce ne poate ajuta, spunandu-I ca dorim o camera cu pat dublu, iar aceasta ne-a dat un raspuns pozitiv, da, pretul fiind de doar 150 lei. Am fost de acord si am platit, ulterior, cei din personalul hotelului ne-au ajutat sa caram bagajele si pana la camera, indrumandu-ne in acelasi timp.

Dupa parerea mea, camera era foarte spatioasa, curata, dar si dotata, in sensul ca nu mai aveam nevoie de absolut nimic, ceea ce inseamna ca hotelul chiar are grija de potentialii clienti.

Camera acestui hotel ofera aer conditionat, minibar, TV prin cablu si acces gratuit la internet Wireless. Baia este dotata cu o cada, dar si uscator de par.

Parcarea este privata si gratuita, fiind disponibila in apropierea hotelului, iar cea mai apropiata statie de autobuz este la 150 de metri. Gara se afla la o distanta de 1 km, iar Aeroportul International Iasi se afla la 70 km.

La Hotelul Racova puteti beneficia gratuit de sala de fitness, dar si cu cost suplimentar la sauna.

Pentru cei care doresc sa vina cu animale de companie, va spun cu parere de rau ca acestea nu sunt acceptate din cateva motive pe care le cunoasteti si dumneavoastra.

Cei din personalul hotelului sunt foarte deschisi la orice intrebare, iar in acelasi timp, in cazul clientilor straini, ei sunt capabili sa vorbeasca 3 limbi: romana, franceza si engleza.

Cum toti dorim cand ne cazam la un hotel sa avem un internet Wireless de calitate, va spun din propria experienta ca merge excelent la o viteza destul de mare, videoclipurile incarcandu-se foarte repede.

In concluzie, eu, dar si sotia mea am avut o experienta super la Hotelul Racova si cu siguranta la alte ocazii, tot pe acest hotel o sa-l alegem pentru a ne caza. Va recomand acest hotel, deoarece mi se pare foarte ok raportul dintre pret-calitate.

Voi ce parere aveti de acest hotel?