Detalii Anghinare Prajita (II)
Cine vrea poate sa treaca anghinarea prin mujdei de usturoi inainte da o tavali prin faina anghinarea se curata de frunzele externe, pina cind ajungeti la cele mai deschise la culoare si mai fragede, se taie in jumatate sau in sferturi lasind o parte din codita (care va fii curatata cu ustensila pentru curatat cartofi sau morcovi). dupa ce ii curatati in puneti in apa cu lamiie ca sa nu se innegreasca apoi se trec prin faina amestecata cu malai si prajiti in ulei incins pina cind devin aurii, scoateti pe hirtie de bucatarie si serviti caldCine vrea poate sa treaca anghinarea prin mujdei de usturoi inainte da o tavali prin faina anghinarea se curata de frunzele externe, pina cind ajungeti la cele mai deschise la culoare si mai fragede, se taie in jumatate sau in sferturi lasind o parte din codita (care va fii curatata cu ustensila pentru curatat cartofi sau morcovi). dupa ce ii curatati in puneti in apa cu lamiie ca sa nu se innegreasca apoi se trec prin faina amestecata cu malai si prajiti in ulei incins pina cind devin aurii, scoateti pe hirtie de bucatarie si serviti cald