Se taie ceapa si se adauga usturoiul necuratat si doar strivit putin cu pumnul sau cu o lama mai lata a unui cutit si ardeiul iute. Lasam sa se caleasca usor, la foc foarte mic cu putin ulei. Adaugam sare si piper, turnam vin alb si lasam sa se evapore. Se adauga rosiile / sucul de rosii cu pulpa si lasam sa fiarba circa zece minute. Adaugam burta fiarta si taiata in fasii si fasolea boabe gata fiarta si scursa si lasam citeva minute sa mai fiarba la foc mic cit sa se amestece gusturile intre ele. pentru cine foloseste fasolea boabe din conserva adaugati o foaie de dafin sau o ramurica de rozmarin in sosul de rosiiSe taie ceapa si se adauga usturoiul necuratat si doar strivit putin cu pumnul sau cu o lama mai lata a unui cutit si ardeiul iute. Lasam sa se caleasca usor, la foc foarte mic cu putin ulei. Adaugam sare si piper, turnam vin alb si lasam sa se evapore. Se adauga rosiile / sucul de rosii cu pulpa si lasam sa fiarba circa zece minute. Adaugam burta fiarta si taiata in fasii si fasolea boabe gata fiarta si scursa si lasam citeva minute sa mai fiarba la foc mic cit sa se amestece gusturile intre ele. pentru cine foloseste fasolea boabe din conserva adaugati o foaie de dafin sau o ramurica de rozmarin in sosul de rosiiBurta folosita de mine este cea pe care am folosit-o si in reteta aceasta si este una dintre cele 4 parti ale stomacului de vita, alta decit cea alba care se gaseste in comert sub denumirea generica de burta.