Se taie doua inele de lamiie (coaja) de circa 1, 5- 2 cm latime pentru ca oul (albusul si/sau galbenusul) sa intre in acel inel. Se separa albusul de galbenus. Se aseaza in tigaie inelele de lamiie atunci cind uleiul este incins, se rumenesc si se intorc pe cealalta parte. Cind sint rumenite se pune albusu/galbenusul.

Se taie doua inele de lamiie (coaja) de circa 1, 5- 2 cm latime pentru ca oul (albusul si/sau galbenusul) sa intre in acel inel. Se separa albusul de galbenus. Se aseaza in tigaie inelele de lamiie atunci cind uleiul este incins, se rumenesc si se intorc pe cealalta parte. Cind sint rumenite se pune albusu/galbenusul. Pentru ca oul sa fie facut puneti o lingura de ulei incins in fiecare din inele (deasupra)... si folositi o tigaie de teflon. Daca tigaia are pori si oul se lipeste totusi, luati-l cu o spatula, paleta ..... si asezati-l frumos in farfurie. Puneti linga niste cascaval si puneti putin cascaval si pe ou (fierbinte fiind)....