Scobitorile se pun in apa rece si se lasa pana cand sunt folosite, pentru a nu se arde la copt. Carnea se taie felii subtiri, mici si lunguiete, se bate ca pentru snitel si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Ciupercile se spala bine si li se rupe codita. Separat se amesteca branza data pe razatoare cu o lingurita de chimen. Se aleg 4 felii de carne, se aseaza in forma de cruce, iar in mijloc se pune o ciuperca umpluta cu telemea si 2 - 3 solzisori de ceapa. Feliile de carne se ridica pe rand deasupra ciupercii, formand astfel un pachetel. Pentru a nu se desface in timpul coacerii, se strapunge pachetelul cu doua scobitori, in doua parti diferite. Dupa ce am terminat de facut toate pachetelele, le asezam in tava, punem uleiul si apa cat sa ajunga la jumatatea pachetelelor. Se lasa la cuptor la foc potrivit pana ce acestea se rumenesc.

Scobitorile se pun in apa rece si se lasa pana cand sunt folosite, pentru a nu se arde la copt. Carnea se taie felii subtiri, mici si lunguiete, se bate ca pentru snitel si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Ciupercile se spala bine si li se rupe codita. Separat se amesteca branza data pe razatoare cu o lingurita de chimen. Se aleg 4 felii de carne, se aseaza in forma de cruce, iar in mijloc se pune o ciuperca umpluta cu telemea si 2 - 3 solzisori de ceapa. Feliile de carne se ridica pe rand deasupra ciupercii, formand astfel un pachetel. Pentru a nu se desface in timpul coacerii, se strapunge pachetelul cu doua scobitori, in doua parti diferite. Dupa ce am terminat de facut toate pachetelele, le asezam in tava, punem uleiul si apa cat sa ajunga la jumatatea pachetelelor. Se lasa la cuptor la foc potrivit pana ce acestea se rumenesc. Aceste pachetele se servesc calde alaturi de garnitura dorita, eu le-am servit alaturi de o portie de cous-cous. Pofta buna!!!