Detalii Friptura de Miel cu Salata
Pulpa de miel o condimentam, presaram patrunjel taiat peste ea, usturoiul taiat marunt, ungem cu ulei, in tava punem apa si bucatile de morcov si bagam la cuptor. In tava se mai adauga din cand in cand apa iar spre final se pune peste friptura un pahar de vin rosu. Salata o preparam in felul urmaror: spalam bine salata frunza cu frunza, o rupem in trei sau doua bucatele, punem zahar (aprox. 3-4 linguri), se poate pune si miere, sare, otet, ulei si apa, amestecam si in timp ce amestecam strangem salata bine in mana ca si cum am stoarce salata. Cam atat, este super gustos, nu am scris foarte mult pentru ca am mancat o portie mare si acum sunt destul de gaftuita.
Pulpa de miel o condimentam, presaram patrunjel taiat peste ea, usturoiul taiat marunt, ungem cu ulei, in tava punem apa si bucatile de morcov si bagam la cuptor. In tava se mai adauga din cand in cand apa iar spre final se pune peste friptura un pahar de vin rosu. Salata o preparam in felul urmaror: spalam bine salata frunza cu frunza, o rupem in trei sau doua bucatele, punem zahar (aprox. 3-4 linguri), se poate pune si miere, sare, otet, ulei si apa, amestecam si in timp ce amestecam strangem salata bine in mana ca si cum am stoarce salata. Cam atat, este super gustos, nu am scris foarte mult pentru ca am mancat o portie mare si acum sunt destul de gaftuita.
Etichete:
verdeata,
usturoi,
miel,
morcovi,
ulei,
vin,
zahar,
friptura,
salate,
retete fara gluten,
retete fara lactoza,
retete de paste