Tehnica: * se pun ingredientele in borcan, borcanul sa fie unul cu fundul la fel de larg cit gura borcanului, important e ca bocanul sa semene mult cu un vas special pt mixerul vertical (cilindric)... * se introduce mixerul (cel vertical) in borcan, sa atinga fundul * se porneste direct la viteza maxima (daca aveti viteze, al meu apas pe buton si porneste ridic degetul se opreste ... deci are numai o viteza) * nu se misca mixerul pt 4-6 secunde adica pina cind ingredienele nu se amalgameaza si prind culoarea unei maioneze (deschise la culoare) * se fac miscari in sus si in jos cu mixerul ca sa se introduca aer si sa creasca maioneza intii incet si apoi mai rapide pina cind se amesteca tot uleiul si maioneza rezulta groasa/ densa ... ca o maioneza cumparata ....

Tehnica: * se pun ingredientele in borcan, borcanul sa fie unul cu fundul la fel de larg cit gura borcanului, important e ca bocanul sa semene mult cu un vas special pt mixerul vertical (cilindric)... * se introduce mixerul (cel vertical) in borcan, sa atinga fundul * se porneste direct la viteza maxima (daca aveti viteze, al meu apas pe buton si porneste ridic degetul se opreste ... deci are numai o viteza) * nu se misca mixerul pt 4-6 secunde adica pina cind ingredienele nu se amalgameaza si prind culoarea unei maioneze (deschise la culoare) * se fac miscari in sus si in jos cu mixerul ca sa se introduca aer si sa creasca maioneza intii incet si apoi mai rapide pina cind se amesteca tot uleiul si maioneza rezulta groasa/ densa ... ca o maioneza cumparata .... Se pastreaza maioneza in borcan, inchis ermetic in frigider ... citeva zile numai ... ca doar e cu ou crud ... De ce se pune uleiul rece???? Ca sa se poata folosi maioneza imediat - e deja rece ... daca il pui la temp camerei (dulapului) atunci trebuie sa tii borcanul cu maioneza in frigider inainte de a o folosi ...