1. Cu virful unui cutit facem o mica gaura in coaja oului crud (o gaura pe care apoi o largim cu atentie) si cu o scobitoare rupem galbenusul in interiorul oului dc nu reusim sa il scoatem altfel. 2. Inmuiem gelatina asa cum scrie pe pachet mai intii in apa rece si apoi o topim in supa calduta. 3. Cu ajutorul unei scobitori potrivim in interiorul oului frunzulite de marar/ patrunjel/ busuioc sau ce va place. 4. Umplem ouale cu: morcovi, mazare, cartofi, cremvurst sau sunca sau chiar carne de pui fierte si taiate ca pt salata beuf sau in varianta cu peste cu ton fiecare poate face cum ii place. Eu am pus: morcov, cartof, mazare, marar, cremvurst si gogosar murat. 5. Adaugam supa cu gelatina pina cind se umple. 6. Lasam sa se raceasca citeva ore in frigider si apoi le curatam de coaja si le asezam pe platou.1. Cu virful unui cutit facem o mica gaura in coaja oului crud (o gaura pe care apoi o largim cu atentie) si cu o scobitoare rupem galbenusul in interiorul oului dc nu reusim sa il scoatem altfel. 2. Inmuiem gelatina asa cum scrie pe pachet mai intii in apa rece si apoi o topim in supa calduta. 3. Cu ajutorul unei scobitori potrivim in interiorul oului frunzulite de marar/ patrunjel/ busuioc sau ce va place. 4. Umplem ouale cu: morcovi, mazare, cartofi, cremvurst sau sunca sau chiar carne de pui fierte si taiate ca pt salata beuf sau in varianta cu peste cu ton fiecare poate face cum ii place. Eu am pus: morcov, cartof, mazare, marar, cremvurst si gogosar murat. 5. Adaugam supa cu gelatina pina cind se umple. 6. Lasam sa se raceasca citeva ore in frigider si apoi le curatam de coaja si le asezam pe platou.

Ideea mi-a venit cind am vazut pozele luate de pe net publicate de Maria la subiectul cu ornamente... am zis ca se poate face usor ... seamana cu ouale din legume facute de Anjelic anul trecut. Am spart insa ouale in fund: lol: ca apoi sa le pun sa stea ioarecum in picioare ca in poza cu pricina (nu culcate ca ale lui Angi). E bine sa le curatati de coaja cu putin timp inainte sa le serviti ca se cam aburesc. Adica daca stau ff mult asa curatate in farfurie si pe masa din bucatarie cum a stat al meu dupa ce l-am, pozat (3 ore pe masa) arata cam aburit si usor inmuiat, deci nu le curatati cu mult timp inainte de a fi servite.