Morcovii si telina se taie bucati nu foarte mici. Se taie carnea fasii groase de 1 cm sau 1, 5 cm. Se incinge uleiul intr-o oala incapatoare. Carnea se pune in uleiul incins si se prajeste cam 5 minute (pe masura ce sta pe foc isi lasa zeama asa ca nu mai se prajeste de la un moment dat) Se pun bucatelele de legume, sarea, apoi vinul si piperul. Se lasa apoi o ora la fiert in oala acoperita. (nu se adauga apa, daca scade prea tare se mai pune vin). In ultimele 20 minute se adauga si dafinul dupa gustul fiecaruia.

Morcovii si telina se taie bucati nu foarte mici. Se taie carnea fasii groase de 1 cm sau 1, 5 cm. Se incinge uleiul intr-o oala incapatoare. Carnea se pune in uleiul incins si se prajeste cam 5 minute (pe masura ce sta pe foc isi lasa zeama asa ca nu mai se prajeste de la un moment dat) Se pun bucatelele de legume, sarea, apoi vinul si piperul. Se lasa apoi o ora la fiert in oala acoperita. (nu se adauga apa, daca scade prea tare se mai pune vin). In ultimele 20 minute se adauga si dafinul dupa gustul fiecaruia.