Facutu-va-ti carnatii, lebarii si caltabosii? Ia sa auzim? Cine a ramas fara mate? Cine a cumparat mate gaurite pe ici pe colo? Eiii??? Eu! Daaa ... am ramas cu material de caltabosi si lebar. Mai aveam doar mate subtiri, asa ca a trebuit sa transform cate ceva, la marea plesneala. Din materialul de lebar am facut o Tortilla si va spun: a fost nemaipomenit de gustoasa, zau ca nu ma steptam! i-am adaugat si ceapa cruda, in afara de cea prajita pe care o avea deja, cimbru si patrunjel verde. Am prajit-o ca pe o adevarata tortilla, intorcand-o in tigaie cu ajutorul unei farfurii, ca sa nu mi se rupa si p-orma am bibilit-o, din recunostinta. Nu mi-ar fi trecut prin cap ca ar putea fi patrunsa, ferma si sa aiba si gust bun. Asa ca i-am acordat toata recunostinta mea! Am mancat-o cu salata dreasa cu smantana, zeama de lamaie si tarhon (cu care am dres si lebarul prajit, hehe.

Daca vi se intampla sa va ramana macar o mana de compozitie din maruntaie de porcule, incercati de-o prajiti sa va minunati cat e de buna.

Facutu-va-ti carnatii, lebarii si caltabosii? Ia sa auzim? Cine a ramas fara mate? Cine a cumparat mate gaurite pe ici pe colo? Eiii??? Eu! Daaa ... am ramas cu material de caltabosi si lebar. Mai aveam doar mate subtiri, asa ca a trebuit sa transform cate ceva, la marea plesneala. Din materialul de lebar am facut o Tortilla si va spun: a fost nemaipomenit de gustoasa, zau ca nu ma steptam! i-am adaugat si ceapa cruda, in afara de cea prajita pe care o avea deja, cimbru si patrunjel verde. Am prajit-o ca pe o adevarata tortilla, intorcand-o in tigaie cu ajutorul unei farfurii, ca sa nu mi se rupa si p-orma am bibilit-o, din recunostinta. Nu mi-ar fi trecut prin cap ca ar putea fi patrunsa, ferma si sa aiba si gust bun. Asa ca i-am acordat toata recunostinta mea! Am mancat-o cu salata dreasa cu smantana, zeama de lamaie si tarhon (cu care am dres si lebarul prajit, hehe.

Daca vi se intampla sa va ramana macar o mana de compozitie din maruntaie de porcule, incercati de-o prajiti sa va minunati cat e de buna.