Spalati bine maduvioara in apa rece, curatati-o de pielita si tocati-o grosier. Adaugati-o peste ceapa usor rumenita in uleiul incins si prajiti in continuare la foc mic, doar cateva minute, amestecand continuu, pana ce maduvioara se strange si se incheaga (semn ca este facuta). Dati deoparte. Separat, bateti ouale cu sare, piper, boia, din verdeata tocata marunt, apoi turnati peste maduvioara si repuneti vasul pe foc. Omogenizati bine si amestecati continuu pana ce ouale sunt facute. Potriviti de sare si piper, dupa gust. Serviti cat este calda, presarata cu marar si boia, alaturi de o salata de sezon sau muratura.

Spalati bine maduvioara in apa rece, curatati-o de pielita si tocati-o grosier. Adaugati-o peste ceapa usor rumenita in uleiul incins si prajiti in continuare la foc mic, doar cateva minute, amestecand continuu, pana ce maduvioara se strange si se incheaga (semn ca este facuta). Dati deoparte. Separat, bateti ouale cu sare, piper, boia, din verdeata tocata marunt, apoi turnati peste maduvioara si repuneti vasul pe foc. Omogenizati bine si amestecati continuu pana ce ouale sunt facute. Potriviti de sare si piper, dupa gust. Serviti cat este calda, presarata cu marar si boia, alaturi de o salata de sezon sau muratura.