Weekend-ul trecut am fost impreuna cu sotia mea in Judetul Mures, mai exact in municipiul Targu-Mures, un oras foarte frumos, cu un stil specific al caselor, dar si a culturii.

Am plecat de sambata de dimineata devreme cu masina ca sa ajungem in Targu-Mures pentru a avea timp sa vizitam toate obiectivele turistice din zona, dar in acelasi timp sa ne plimbam pentru a face o comparatie cu zona noastra, daca merita sa mai venim sau nu.

Am ajuns sambata la o ora aproape de dupa-amiaza, ceea ce ne-a dat putin de gandit ca trebuie sa ne cazam undeva pentru a doua zi, deoarece nu prea aveam timp de vizitat nici jumatate din obiectivele turistice din Targu-Mures.

Prima oprire a noastra a fost chiar in centru, unde am stat destul de mult, in acelasi timp am intrebat mai multe persoane unde am putea sa ne cazam pe parcursul noptii si cat mai aproape de noi, de centrul orasului. Am primit mai multe raspunsuri ca este Hotelul Continental de 3 stele la o distanta de 500 metri. Am mers acolo, personalul era foarte amabil, in sensul ca ne-au primit foarte calduros, de aceea am mers la receptie pentru a intreba de o camera cu un pat dublu, primind un raspuns pozitiv, pretul fiind de 150 lei, de asemenea, am fost de acord si ne-au facut rezervarea.

Intre timp, ne-am mai plimbat putin prin municipiu, am mai vizitat cateva obiective turistice, insa nu am mai avut timp, facandu-se seara, ne-am intors inapoi la hotel. La fel, personalul cu un zambet deschis, intrebandu-ne cum ne-am simtit prin oras, pot sa spun ca ne-am si imprietenit cu unii oameni din personalul hotelului si ne-au dat informatiile necesare pentru a doua zi.

Am mers la camera rezervata, dupa parerea mea, foarte frumoasa si curata, in acelasi timp spatioasa, unde ne-am desfasurat mai bine ca acasa, zic eu.

Camera noastra avea facilitati precum: TV, telefon, aer conditionat, incalzire, seif si alte cele. De asemeanea, camera dispunea de o baie cu dus, uscator de par, toaleta, dar si articole de toaleta gratuite. Aceasta camera era situata la etajul 3, ajungand acolo cu ajutorul liftului.

Cum totii dorim internet, noi am avut parte de internet wireless in intregul hotel, de asemenea gratuit, insa ce m-a surprins foarte tare este ca viteza una foarte buna, clipurile de pe YouTube incarcandu-se foarte bine.

Masina noastra am parcat-o in parcarea hotelului, unde a trebuit sa platim 2,50 euro, nu chiar mult, dar asta ar fi ceea ce nu prea ne-a bucurat in pricina hotelului, deoarece la alte hoteluri aceasta facilitate este gratuita.

Putem spune, cat eu, dar si sotia mea, ca am dormit foarte bine, comod intr-un spatiu curat, iar de dimineata am avut parte de un mic dejun si mai tarziu ne-am continuat calatoria.

Per total, a fost totul foarte ok, personalul foarte amabil, care poate vorbi romana foarte corect, cat si engleza. Fatata hotelului, cat si interiorul hotelului sunt foarte placute, asa cum ne-am asteptat.

Care a fost experienta dumneavoastra la acest hotel?