Dupa parerea mea, nu exista un gust mai bun precum aripioarele picante, de care consum aproape in fiecare zi, uitand de cele de la KFC, de aceea pot spune ca cele pe care le prepar acasa sunt cele mai bune, dar si sanatoase.

Aceste aripioare cu ajutorul unor ingrediente iti schimba starea de spirit a zilei, un exemplu pozitiv fiind eu, consumand o cantitate considerabila de aripioare, insa am grija pentru a nu ma ingrasa, chit ca aceste aripioare pe care le prepar acasa sunt mult mai sanatoase, comparativ cu cele din restaurante.

Copiii si sotia mea, la fel, iubesc aceste aripioare picante, insa intervine „competitia”, si nu pot sa spun ca ele ma pot intrece, stiind ca eu sunt pe locul 1 la consumul aripioarelor picante, mai ales alaturi de un sos de usturoi si putini cartofi.

Ingredientele pentru aceste aripioare picante sunt:
- 1kg aripioare de pui
- 100 g lapte batut
- 250 g faina
- boia dulce
- cimbru
- curry
- ardei iuti maruntiti
- oregano
- piper
- sare

Aripioarele alaturi de aceste ingrediente au un gust picant, de aceea trebuie sa aveti un pahar cu apa, pentru a nu avea o senzatie de sete sau „ardere” a gurii, plus ca normal trebuie sa mancati alaturi de ceva, iar dupa parerea mea, cel mai recomandat ar fi cartofii.

Musafirii dumneavoastra ar fi placut suprinsi daca i-ati primi la masa pentru a manca aceste aripioare picante, mai ales daca sunt tineri, deoarece acestia au drumuri mai dese spre restaurantele unde se servesc feluri de mancare de genul.

In concluzie, aceste aripioare picante le poate prepara orcine, acasa, fara sa mai cumpere de la restaurante, iar de asemenea, stiti ce ingrediente sa puneti alaturi de aripioare, plus ca s-au intalnit cazuri in care produsele din carne pe care trebuiau preparate in restaurante erau peste perioada de valabilitate, iar cei ce consumau se puteau imbolnavi.

Voi ce parere aveti de aceste aripioare picante? Merita sa le preparati acasa?