Rulada de carne de pui si legume
O prietena foarte buna m-a servit azi cu rulada de carne de pui si legume, cel putin asa am inteles ca se numeste si stiu, suna foarte ciudat, insa dupa parerea mea este cel mai gustos fel de mancare pe care l-am putut manca vreodata.
Am rugat-o pe aceasta prietena sa ma invete cum sa prepar aceasta rulada si pot spune ca este foarte usor de facut, am invatat repede si rezultatul a fost conform asteptarilor, ceea ce m-a bucurat enorm, deoarece mi s-a parut un pic dificil, dar se pare ca a fost relativ usor, bineinteles cu ajutorul prietenei.
Imi place foarte mult faptul ca acest fel de mancare este pe baza de pui, insa am inteles ca se poate prepara si cu ajutorul carnii de curcan, iar pe langa acest lucru, vreau sa va spun ca rulada trebuie fiarta si nu coapta la cuptor.
Ingredientele pentru aceasta rulada sunt urmatoarele:
- 800 g carne de pui (piept/pulpe)
- 4 ciuperci champignon mici
- 3-4 rosii deshidratate
- 2 oua
- o lingura capere
- o frunza dafin, boabe piper, boabe ienupar (apa in care vom fierbe rulada)
- sare
- piper
Deci, cum am mai spus, aceasta rulada nu mi se pare greu de facut, am ramas complet uimita de cat de bine mi-a iesit, aspectul ruladei fiind super, iar gustul nemaipomenit de bun, de aceea va recomand si voua sa incercati sa preparati acest tip de rulada pentru ca merita.
Ce parere aveti despre aceasta rulada?
Am rugat-o pe aceasta prietena sa ma invete cum sa prepar aceasta rulada si pot spune ca este foarte usor de facut, am invatat repede si rezultatul a fost conform asteptarilor, ceea ce m-a bucurat enorm, deoarece mi s-a parut un pic dificil, dar se pare ca a fost relativ usor, bineinteles cu ajutorul prietenei.
Imi place foarte mult faptul ca acest fel de mancare este pe baza de pui, insa am inteles ca se poate prepara si cu ajutorul carnii de curcan, iar pe langa acest lucru, vreau sa va spun ca rulada trebuie fiarta si nu coapta la cuptor.
Ingredientele pentru aceasta rulada sunt urmatoarele:
- 800 g carne de pui (piept/pulpe)
- 4 ciuperci champignon mici
- 3-4 rosii deshidratate
- 2 oua
- o lingura capere
- o frunza dafin, boabe piper, boabe ienupar (apa in care vom fierbe rulada)
- sare
- piper
Deci, cum am mai spus, aceasta rulada nu mi se pare greu de facut, am ramas complet uimita de cat de bine mi-a iesit, aspectul ruladei fiind super, iar gustul nemaipomenit de bun, de aceea va recomand si voua sa incercati sa preparati acest tip de rulada pentru ca merita.
Ce parere aveti despre aceasta rulada?
Poate iti place articolul
Poate iti place stirea
Poate iti place filmul
Categorii sectiune
Deserturi
Trasee montane
Fotografii
Pensiune
Animale domestice
Lanterne
Aspiratoare
Restaurant
Obiective turistice
Bijuterii
Incaltaminte
Home Cinema
Masini
Cabana
Arhitectura si contructii
Blendere si tocatoare
Religie
Jocuri
Activitati pe calculator
Dietetice
Aragaze, hote si cuptoare
Parfumuri
Copii
Hotel
Filme
De post
Laptop
Calculatoare
Sarbatori
Pub & Bar
Toate din ARTICOLE