Rumeniti bucatelele de carnati in ulei incins. Adaugati ceapa, ardeiul si lasati pe foc pana ceapa se aureste usor. Puneti cartofii si continuati calirea, amestecand continuu, pana ce cartofii incep sa se inmoaie si devin translucizi. Retrageti vasul de pe foc, presarati faina, boiaua si omogenizati bine. Turnati supa sau apa cat sa acopere cartofii si lasati sa fiarba, la foc mic, pana ce cartofii sunt facuti si zeama a mai scazut. Condimentati cu sare, piper, usturoi, leustean, dupa gust si lasati sa dea cateva clocote. Serviti cat este calda, presarat cu patrunjel verde, optional, alaturi de o salata de sezon sau muratura preferata.

Rumeniti bucatelele de carnati in ulei incins. Adaugati ceapa, ardeiul si lasati pe foc pana ceapa se aureste usor. Puneti cartofii si continuati calirea, amestecand continuu, pana ce cartofii incep sa se inmoaie si devin translucizi. Retrageti vasul de pe foc, presarati faina, boiaua si omogenizati bine. Turnati supa sau apa cat sa acopere cartofii si lasati sa fiarba, la foc mic, pana ce cartofii sunt facuti si zeama a mai scazut. Condimentati cu sare, piper, usturoi, leustean, dupa gust si lasati sa dea cateva clocote. Serviti cat este calda, presarat cu patrunjel verde, optional, alaturi de o salata de sezon sau muratura preferata.