Prajiti feliile de paine. Frecati imediat cu un catel de usturoi, o fata a feliei de paine prajita (sau ambele). Ungeti repede cu untura, astfel incat, caldura painii sa topeasca untura. Sarati, dupa gust, piperati si presarati cu boia, dupa gust, preferinta si optional. Serviti-o simpla sau alaturi de muratura. Merge de minune simpla (paine prajita, usturoi, untura, sare) si / sau presarata cu boia; si / sau cu rondele de ardei iute; si / sau cu vegeta; si / sau cu pasta de ardei dulce, intinsa pe paine; Toate variantele se pot servi cu muratura, alaturi de un ceai fierbinte.

Prajiti feliile de paine. Frecati imediat cu un catel de usturoi, o fata a feliei de paine prajita (sau ambele). Ungeti repede cu untura, astfel incat, caldura painii sa topeasca untura. Sarati, dupa gust, piperati si presarati cu boia, dupa gust, preferinta si optional. Serviti-o simpla sau alaturi de muratura. Merge de minune simpla (paine prajita, usturoi, untura, sare) si / sau presarata cu boia; si / sau cu rondele de ardei iute; si / sau cu vegeta; si / sau cu pasta de ardei dulce, intinsa pe paine; Toate variantele se pot servi cu muratura, alaturi de un ceai fierbinte.