Aluat: Framantati ingredientele pentru aluat pana obtineti o coca omogena si elastica. La nevoie adaugati iaurt sau apa minerala. Inveliti in folie alimentara si dati la rece pentru 1 ora. Scoateti aluatul, framantati bine inca 5- 10 min, apoi dati din nou la rece, invelit, pentru inca 30 min. Umplutura: Caliti ceapa tocata in ulei incins pana se inmoaie. Adaugati carnea si caliti in continuare, amestecand mereu, pana este facuta, apoi lasati sa se raceasca. Inglobati oul, verdeata tocata marunt si condimentele. Puneti cate 1 ligurita plina in mijlocul patratelelor, taiate din foaia de aluat intinsa si indoiti colturile, acoperind umplutura. Apasati bine colturile sa se lipeasca si transferati in tava tapetata cu hartie de copt. Ungeti cu galbenus usor batut. Dati la cuptorul incins, la foc potrivit, pana sunt coapte si frumos aurite. Lasati sa se racoresca cateva minute pe un gratar. Serviti caldute, dar sunt la fel de bune si reci.

Aluat: Framantati ingredientele pentru aluat pana obtineti o coca omogena si elastica. La nevoie adaugati iaurt sau apa minerala. Inveliti in folie alimentara si dati la rece pentru 1 ora. Scoateti aluatul, framantati bine inca 5- 10 min, apoi dati din nou la rece, invelit, pentru inca 30 min. Umplutura: Caliti ceapa tocata in ulei incins pana se inmoaie. Adaugati carnea si caliti in continuare, amestecand mereu, pana este facuta, apoi lasati sa se raceasca. Inglobati oul, verdeata tocata marunt si condimentele. Puneti cate 1 ligurita plina in mijlocul patratelelor, taiate din foaia de aluat intinsa si indoiti colturile, acoperind umplutura. Apasati bine colturile sa se lipeasca si transferati in tava tapetata cu hartie de copt. Ungeti cu galbenus usor batut. Dati la cuptorul incins, la foc potrivit, pana sunt coapte si frumos aurite. Lasati sa se racoresca cateva minute pe un gratar. Serviti caldute, dar sunt la fel de bune si reci.