Indraznesc sa postez o reteta foarte simpla si usoara pe care am citit-o acum un an intr-o revista, iar ieri am vazut-o la televizor. Poate ca e deja postata pe acest forum, de aceea am un pic de frica. Intr-o farfurie dizolvati mustarul cu zeama de lamaie si sarea, apoi treceti carnea prin el, dupa care o treceti prin pesmet si o asezati intr-un vas termorezistent sau tava pe hartie de copt. Bagati tava in cuptorul incins la 170 de grade pentru 20 de minute. O puteti aseza langa o portie de cartofi prajiti sau o portie de salata verde. E indicata pentru persoanele care tin un regim alimentar pentru ca este fara ou si fara ulei.

Indraznesc sa postez o reteta foarte simpla si usoara pe care am citit-o acum un an intr-o revista, iar ieri am vazut-o la televizor. Poate ca e deja postata pe acest forum, de aceea am un pic de frica. Intr-o farfurie dizolvati mustarul cu zeama de lamaie si sarea, apoi treceti carnea prin el, dupa care o treceti prin pesmet si o asezati intr-un vas termorezistent sau tava pe hartie de copt. Bagati tava in cuptorul incins la 170 de grade pentru 20 de minute. O puteti aseza langa o portie de cartofi prajiti sau o portie de salata verde. E indicata pentru persoanele care tin un regim alimentar pentru ca este fara ou si fara ulei.