Taiati in bucatele ardeiul gras si cel iute, parizerul, telemeaua si puneti-le intr-un bol. Adaugati branza de vaci amestecata cu smantana, ouale batute, ceapa si mararul. Omogenizati usor si asezonati cu sare si piper, dupa gust. Amestecul trebuie sa arate ca o salata, formata din ingredientele taiate in bucatele, fara sos. Daca are prea mult lichid, adaugati cele 2 linguri de amidon, dar numai la nevoie. Turnati intr-o forma de chec tapetata cu hartie de copt. Dati la cuptorul preancalzit, pentru circa 40 min, la 180 grade sau pana ce este copt, bine inchegat, trece testul cu scobitoarea si prinde deasupra o crusta frumos rumenita. Scoateti din tava si lasati la racit pe un gratar. Serviti feliat, rece (este mai bun daca il dati putin la frigider), alaturi de o salata.

Taiati in bucatele ardeiul gras si cel iute, parizerul, telemeaua si puneti-le intr-un bol. Adaugati branza de vaci amestecata cu smantana, ouale batute, ceapa si mararul. Omogenizati usor si asezonati cu sare si piper, dupa gust. Amestecul trebuie sa arate ca o salata, formata din ingredientele taiate in bucatele, fara sos. Daca are prea mult lichid, adaugati cele 2 linguri de amidon, dar numai la nevoie. Turnati intr-o forma de chec tapetata cu hartie de copt. Dati la cuptorul preancalzit, pentru circa 40 min, la 180 grade sau pana ce este copt, bine inchegat, trece testul cu scobitoarea si prinde deasupra o crusta frumos rumenita. Scoateti din tava si lasati la racit pe un gratar. Serviti feliat, rece (este mai bun daca il dati putin la frigider), alaturi de o salata.