Detalii Rulouri din Ceafa de Porc Umplute cu Varza
Puneti varza la calit in ulei de masline si putina apa, amestecand ocazional, pana se inmoaie. Asezonati cu sare, piper si caliti in continuare pana este facuta. La sfarsit, condimentati cu 1/2 cantitate cimbru, luati de pe foc si lasati la racit. Bateti carnea cu ciocanul, ca pentru snitele; sarati si piperati. Separat, amestecati intr-un bol, pesmetul, ceapa, usturoiul, cascavalul, restul de cimbru si patrunjelul verde. In alt bol, bateti bine ouale cu putina sare. Treceti carnea, pe ambele fete, intai prin ou, apoi prin compozitia cu pesmet, presand cu mana pentru ca amestecul sa adere bine la carne. Scoateti pe o farfurie. Puneti cate 1 - 2 linguri pline de varza calita pe fiecare bucata de carne, rulati, sigilati bine capetele si prindeti cu scobitori. Treceti ruloul inca o data prin ou, apoi prin amestecul cu pesmet. Puneti-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt sau folie de aluminiu, unsa cu putin ulei sau unt. Asezati deasupra fiecaruia cateva bucatele de unt. Dati la cuptorul incins, pentru circa 30 min, la 180 grade, pana ce carnea este facuta si frumos rumenita. La jumatate intervalului puteti intoarce rulourile. Scoateti din cuptor si indepartati scobitorile. Serviti cat sunt calde, simple sau alaturi de garnitura si salata preferata.
Puneti varza la calit in ulei de masline si putina apa, amestecand ocazional, pana se inmoaie. Asezonati cu sare, piper si caliti in continuare pana este facuta. La sfarsit, condimentati cu 1/2 cantitate cimbru, luati de pe foc si lasati la racit. Bateti carnea cu ciocanul, ca pentru snitele; sarati si piperati. Separat, amestecati intr-un bol, pesmetul, ceapa, usturoiul, cascavalul, restul de cimbru si patrunjelul verde. In alt bol, bateti bine ouale cu putina sare. Treceti carnea, pe ambele fete, intai prin ou, apoi prin compozitia cu pesmet, presand cu mana pentru ca amestecul sa adere bine la carne. Scoateti pe o farfurie. Puneti cate 1 - 2 linguri pline de varza calita pe fiecare bucata de carne, rulati, sigilati bine capetele si prindeti cu scobitori. Treceti ruloul inca o data prin ou, apoi prin amestecul cu pesmet. Puneti-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt sau folie de aluminiu, unsa cu putin ulei sau unt. Asezati deasupra fiecaruia cateva bucatele de unt. Dati la cuptorul incins, pentru circa 30 min, la 180 grade, pana ce carnea este facuta si frumos rumenita. La jumatate intervalului puteti intoarce rulourile. Scoateti din cuptor si indepartati scobitorile. Serviti cat sunt calde, simple sau alaturi de garnitura si salata preferata.
Etichete:
oua,
ceapa,
verdeata,
cascaval,
carne,
usturoi,
varza,
unt,
ulei,
porc,
masline