Curatati usturoiul, tocati-l marunt sau treceti-l prin presa si puneti-l intr-un mojar. Curatati ardeiul iute de seminte si vinisoare, tocati-l marunt si adaugati-l peste usturoi, optional. Frecati bine cu un praf de sare pana ce amestecul devine pasta. Adaugati cate putin ulei, alternand cu otet balsamic, continuand sa amestecati energic. Condimentati cu sare si piper, dupa gust. Subtiati sosul cu apa carbogazoasa. Serviti ca mujdei.

Curatati usturoiul, tocati-l marunt sau treceti-l prin presa si puneti-l intr-un mojar. Curatati ardeiul iute de seminte si vinisoare, tocati-l marunt si adaugati-l peste usturoi, optional. Frecati bine cu un praf de sare pana ce amestecul devine pasta. Adaugati cate putin ulei, alternand cu otet balsamic, continuand sa amestecati energic. Condimentati cu sare si piper, dupa gust. Subtiati sosul cu apa carbogazoasa. Serviti ca mujdei.