Caracatita se curata, se pune in cratita (unde apa fierbe deja) cu putina sare si se inchide cu capacul. Se lasa la foc mic 40 si apoi fara sa ridicam capacul inca o ora (asa devine foarte frageda). Intre timp taiem morcovii si telina in forma de bastonase. Caracatita se scoate din apa si se taie bucati (mai mari, mai mici dupa cum va place). Se condimenteaza in castron cu ulei de masline, sare, piper, lamaie (dupa gust) morcovii si telina, maslinele, usturoiul (eu l-am lasat intreg si apoi l-am scos ca ... deh, dar daca va place voi puteti sa-l lasati) si la sfarsit o ploaie de patrunjel tocat si ... pofta buna!Caracatita se curata, se pune in cratita (unde apa fierbe deja) cu putina sare si se inchide cu capacul. Se lasa la foc mic 40 si apoi fara sa ridicam capacul inca o ora (asa devine foarte frageda). Intre timp taiem morcovii si telina in forma de bastonase. Caracatita se scoate din apa si se taie bucati (mai mari, mai mici dupa cum va place). Se condimenteaza in castron cu ulei de masline, sare, piper, lamaie (dupa gust) morcovii si telina, maslinele, usturoiul (eu l-am lasat intreg si apoi l-am scos ca ... deh, dar daca va place voi puteti sa-l lasati) si la sfarsit o ploaie de patrunjel tocat si ... pofta buna!