Se freaca pieptul de pui cu scortisoara si Amestecul de condimente pentru Friptura de Pui. Se lasa 5 minute minute, ca aromele sa intre in carne. Intr-o tigaie se incinge uleiul si se prajeste pieptul de pui pe ambele parti, apoi se scoate din tigaie. Peste jiul din tigaie se adauga faina si vinul, iar apoi supa de pui. Dupa ce sosul a dat in fiert, se adauga pieptul de pui din nou in tigaie pentru 10 minute, amestecand continuu. Se adauga stafidele si piperul rosu si se mai lasa la fiert 10 minute. Se mai poate adauga dupa gust, Amestec de condimente pentru Friptura de Pui. Pieptul se taie felii si se aseaza pe un platou stropit cu sos si stafide.

Se freaca pieptul de pui cu scortisoara si Amestecul de condimente pentru Friptura de Pui. Se lasa 5 minute minute, ca aromele sa intre in carne. Intr-o tigaie se incinge uleiul si se prajeste pieptul de pui pe ambele parti, apoi se scoate din tigaie. Peste jiul din tigaie se adauga faina si vinul, iar apoi supa de pui. Dupa ce sosul a dat in fiert, se adauga pieptul de pui din nou in tigaie pentru 10 minute, amestecand continuu. Se adauga stafidele si piperul rosu si se mai lasa la fiert 10 minute. Se mai poate adauga dupa gust, Amestec de condimente pentru Friptura de Pui. Pieptul se taie felii si se aseaza pe un platou stropit cu sos si stafide.