Cartofii si cascavalul se rad pe razatoare, pe partea cu ochiuri mici. Intr-un bol amestecam cascavalul si cartofii cu cele doua oua intregi, sare si piper dupa gust si daca dorim nucsoara. Cand am omogenizat totul, incepem sa adaugam faina, putin cate putin, pana aluatul incepe sa devina mai vartos. Se imparte compozitia in doua. o parte din compozitie se framanta usor pe blatul infainat si formam un sul subtire avand circumferinta de 3-4 cm. Cu ajutorul unui cutit taiem sulul de cartofi din cm in cm, apoi fiecare patratel il modelam intre palme, pana ia forma rotunda. Procedam la fel si cu partea a doua de compozitie. Daca dorim ca buletele sa fie putin crocante, le tavalim prin pesmet. Intr-o tigaie incingem uleiul bine, apoi dam focul la mediu si adaugam buletele. Nu le inghesuim in tigaie pentru a le putea intoarce cu usurinta. Prajirea dureaza 3-4 minute, apoi se aseaza pe prosoape de hartie sa se scurga uleiul. Se servesc calde, cat si reci.

Cartofii si cascavalul se rad pe razatoare, pe partea cu ochiuri mici. Intr-un bol amestecam cascavalul si cartofii cu cele doua oua intregi, sare si piper dupa gust si daca dorim nucsoara. Cand am omogenizat totul, incepem sa adaugam faina, putin cate putin, pana aluatul incepe sa devina mai vartos. Se imparte compozitia in doua. o parte din compozitie se framanta usor pe blatul infainat si formam un sul subtire avand circumferinta de 3-4 cm. Cu ajutorul unui cutit taiem sulul de cartofi din cm in cm, apoi fiecare patratel il modelam intre palme, pana ia forma rotunda. Procedam la fel si cu partea a doua de compozitie. Daca dorim ca buletele sa fie putin crocante, le tavalim prin pesmet. Intr-o tigaie incingem uleiul bine, apoi dam focul la mediu si adaugam buletele. Nu le inghesuim in tigaie pentru a le putea intoarce cu usurinta. Prajirea dureaza 3-4 minute, apoi se aseaza pe prosoape de hartie sa se scurga uleiul. Se servesc calde, cat si reci. Pot inlocui cu succes o garnitura sau pot fi servite in asociere cu alte aperitive.