1. Curatati castravetii in fasii Spalati si uscati castravetii in coaja. Taiati capetele. Folositi un taietor de lamaie (bar) sau varful unui cutit pentru curatat legume ori un cutit de curatat legume si creeati pe coaja castravetelui fasii de culoare verde- inchis si verde- deschis (taiati coaja castravetelui, pe lungime, in fasii de grosimea dorita). 2. Feliati castravetii Folosind un catit de bucatarie, taiati castravetele transversal sau pe diagonala, pentru a felia.1. Curatati castravetii in fasii Spalati si uscati castravetii in coaja. Taiati capetele. Folositi un taietor de lamaie (bar) sau varful unui cutit pentru curatat legume ori un cutit de curatat legume si creeati pe coaja castravetelui fasii de culoare verde- inchis si verde- deschis (taiati coaja castravetelui, pe lungime, in fasii de grosimea dorita). 2. Feliati castravetii Folosind un catit de bucatarie, taiati castravetele transversal sau pe diagonala, pentru a felia.