Detalii Pilaf cu ciuperci
Ciupercile se curata, se spala bine si se oparesc, apoi se pun intr-o tigaie cu doua cepe mari, taiate pestisori, apa sa le acopere si putin ulei. se fierb la foc mic pana scade toata apa, apoi se adauga ulei,daca este nevoie si se prajesc (tot la foc mic) aprox 20 de minute. Se sareaza dupa gust. 3 cepe taiate cubuletze se calesc in putin ulei, apoi se adauga morcovul si ardeiul gras, taiate cubuletze. Se toarna deasupra cam un litru de apa si orezul. Se lasa pe foc pana orezul este bine fiert. Se sareaza dupa gust si se mananca impreuna cu ciupercile prajite.
Ciupercile se curata, se spala bine si se oparesc, apoi se pun intr-o tigaie cu doua cepe mari, taiate pestisori, apa sa le acopere si putin ulei. se fierb la foc mic pana scade toata apa, apoi se adauga ulei,daca este nevoie si se prajesc (tot la foc mic) aprox 20 de minute. Se sareaza dupa gust. 3 cepe taiate cubuletze se calesc in putin ulei, apoi se adauga morcovul si ardeiul gras, taiate cubuletze. Se toarna deasupra cam un litru de apa si orezul. Se lasa pe foc pana orezul este bine fiert. Se sareaza dupa gust si se mananca impreuna cu ciupercile prajite. Poze reteta: Pilaf cu ciuperci - Arhiva Reteta Saptamanii