- Dovleceii, cartofii si ceapa se curata, se spala si se taie cubulete. - Ceapa se caleste in ulei (timp de aproximativ 1 minut). - Se adauga apa apoi cartofii si respectiv dovleceii taiati cubulete. - Se adauga cateva seminte de chimen si se condimenteaza dupa preferinta cu sare, amestec de piper alb, verde, negru si boia. - Se acopera oala cu un capac si se lasa legumele sa fiarba la foc mic. - Rosiile se spala si se taie cubulete. - Cand legumele sunt aproape fierte, se adauga rosiile taiate cubulete si frunzele de patrunjel maruntite.- Dovleceii, cartofii si ceapa se curata, se spala si se taie cubulete. - Ceapa se caleste in ulei (timp de aproximativ 1 minut). - Se adauga apa apoi cartofii si respectiv dovleceii taiati cubulete. - Se adauga cateva seminte de chimen si se condimenteaza dupa preferinta cu sare, amestec de piper alb, verde, negru si boia. - Se acopera oala cu un capac si se lasa legumele sa fiarba la foc mic. - Rosiile se spala si se taie cubulete. - Cand legumele sunt aproape fierte, se adauga rosiile taiate cubulete si frunzele de patrunjel maruntite.