- se prepara un fel de maitre d\hotel: se freaca untul cu sare, piper, tarhon, patrunjel si ardei uscat fasioare. Se ruleaza in folie si se pune peste noapte le refrigerator; - se spala si usuca muschiuletul de porc si cu ajutorul unui masat ori alt instrument cum ar fi coada unei linguri de lemn se practica o gaura in lungul fibrei; - se introduce ruloul de unt congelat in mijlocul muschiuletului si se imbraca totul in fasii subtiri de bacon afumat; - se infierbanta o tigaie, se adauga ulei si se prajeste ruloul pe toate partile. Se prajesc si semintele de chimen, fincen, coriandru si mustar dupa care se adauga varza taiata fasioare foarte subturi si ceapa; se sareaza si pipereaza; - se calesc intai pe plita apoi se introduc la cuptor si se coc 20 minute cu capac si alte 15 minute fara capac; - facem in acest timp orezul: se caleste orezul (cu bob rotund cu mult amidon) in ulei, se stinge cu vin si se adauga pe rand polonice de supa fierbinte de carne sau legume; se fierbe si amesteca 20 minute dupa care se acopera cu un servet umed si capac pana orezul absoarbe toata supa. Se adauga untul si se afaneaza cu furculita. Se scoate de la cuptor ruloul si varza, se feliaza carnea dupa 7-10 minute si se serveste cu garnitura de orez, varza si cateva cepsoare marinate.- se prepara un fel de maitre d\hotel: se freaca untul cu sare, piper, tarhon, patrunjel si ardei uscat fasioare. Se ruleaza in folie si se pune peste noapte le refrigerator; - se spala si usuca muschiuletul de porc si cu ajutorul unui masat ori alt instrument cum ar fi coada unei linguri de lemn se practica o gaura in lungul fibrei; - se introduce ruloul de unt congelat in mijlocul muschiuletului si se imbraca totul in fasii subtiri de bacon afumat; - se infierbanta o tigaie, se adauga ulei si se prajeste ruloul pe toate partile. Se prajesc si semintele de chimen, fincen, coriandru si mustar dupa care se adauga varza taiata fasioare foarte subturi si ceapa; se sareaza si pipereaza; - se calesc intai pe plita apoi se introduc la cuptor si se coc 20 minute cu capac si alte 15 minute fara capac; - facem in acest timp orezul: se caleste orezul (cu bob rotund cu mult amidon) in ulei, se stinge cu vin si se adauga pe rand polonice de supa fierbinte de carne sau legume; se fierbe si amesteca 20 minute dupa care se acopera cu un servet umed si capac pana orezul absoarbe toata supa. Se adauga untul si se afaneaza cu furculita. Se scoate de la cuptor ruloul si varza, se feliaza carnea dupa 7-10 minute si se serveste cu garnitura de orez, varza si cateva cepsoare marinate.