Aluat: drojdia se amesteca cu zaharul pana se lichefiaza. Faina se pune intr-un vas, adaugam sarea, drojdia si apa. Framantam un aluat ca de paine pe care il lasam sa creasca 30-40 min. Umplutura: Varza se taie marunt, se pune intr-o cratita cu ulei incins si se caleste pana se inmoaie. Potrivim de sare si piper. Mie imi place putin mai piparata. Dupa ce a crescut aluatul, l-am impartit in patru parti, pentru patru foi (doua tavi) In tava tapetata cu putin ulei si faina se pune o foaie intinsa, am asezat un strat de varza. Am intinsa doua foaie peste varza. Am lasat sa creasca 15 min. Inainte de a baga tava in cuptor am intepat cu o furculita si am uns cu ou batut. Am lasat la cuptor la foc mic 50 min.

Aluat: drojdia se amesteca cu zaharul pana se lichefiaza. Faina se pune intr-un vas, adaugam sarea, drojdia si apa. Framantam un aluat ca de paine pe care il lasam sa creasca 30-40 min. Umplutura: Varza se taie marunt, se pune intr-o cratita cu ulei incins si se caleste pana se inmoaie. Potrivim de sare si piper. Mie imi place putin mai piparata. Dupa ce a crescut aluatul, l-am impartit in patru parti, pentru patru foi (doua tavi) In tava tapetata cu putin ulei si faina se pune o foaie intinsa, am asezat un strat de varza. Am intinsa doua foaie peste varza. Am lasat sa creasca 15 min. Inainte de a baga tava in cuptor am intepat cu o furculita si am uns cu ou batut. Am lasat la cuptor la foc mic 50 min.